Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
baileyvcgo

Jag Kramade Nu Kulorna Med Ena Handen Bakifrån Och Smekte Den Hårda Lemmen Med Den Andra, Det Blev Blandade Känslor För Vår Lilla Sexslav."Du har inte läst vad jag skrev i mailet?
Som tur var så satt vi i ett hörn, och han satt bredvid mig. Precis framför min mun.

Vi gick ner till matsalen, men min aptit var o-existerande.

Sen drog han sig ur min mun, jag sträckte ut tungan under ollonet på honom, och tog emot när sperman sprutade, höll kvar tungan tills han sprutat färdigt.
Jag var så nervös för att någon skulle se mig när jag gick efter honom in på toaletten men höll tummarna för att det inte skulle vara så."
Det pirrade till i hela kroppen på mig och jag stönade nästan högt, det var inte bara vad han sa, utan HUR han sa det.När han såg troskanten tog han ett ännu hårdare grepp om håret och lyfte sin lediga hand och gav mig en lätt örfil.Jag vill inte höra!

”Smek dig, får jag se hur du gör när du leker med dig själv.”Tur att vi ska äta först för annars hade du inte klarat det, efter att jag är klar med dig din lilla slyna! Han ställde sig framför mitt ansikte och smekte sig själv.
Äsch, två minuter.

Vi hade vid flera olika tillfällen delat på killar och med jämna mellanrum hade vi även mysigt tillsammans på tu man hand.Samtidigt som jag funkade honom skönt så klämde jag allt hårdare runt kulorna.

Bettan tog inledningsvis ansvar för dokumentationen medan jag började var lilla lek. Jag kramade nu kulorna med ena handen bakifrån och smekte den hårda lemmen med den andra, det blev blandade känslor för vår lilla sexslav. Efter denna lilla inledande behandling var det så dags för Jonas att känna på spöt lite. Annonsen löd ungefär som följer:

Sökes: Kille mellan 18 och 40 år, normalt byggd, bosatt i E-län. Detta tilldrog sig för cirka ett halvt år sedan.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl