Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
baileyvcgo

Jag Fick Ett Sms På Min Mobil.


Men läs ändå, jag tror inte att ni ångrar er..Även Mias andhämtning låter ansträngd, hon ser hungrigt på mitt kön och böjer sig fram.
Hennes perfekta, kurviga figur, vackra höfter, bröst.. Till slut kan jag inte låta bli att stöna högt av kåthet. flämtar jag."Men jaja, vi har hört det förr" suckar ni säkert nu. Mina blickar drogs direkt till henne, hon hade något som gjorde att jag inte kunde vika bort med blicken..Lite mer vågade..
- Schh..

Jag tänkte berätta om första gången jag hade sex med en annan tjej.

Julklapp

När jag kände att det snart skulle gå för honom slutade jag och sa
- Det är något konstigt med dig Tomten,!
Han stönade högt och njutningsfullt och jag förstod att han tyckte det var skönt och jag försökte att visa honom att också jag njöt. Vi låg helt stilla en stund och bara smekte varandra, jag kramade honom mjukt och tackade honom för att han uppfylld min hetaste dröm, att få bjuda honom välkommen i mitt hem OCH min säng.Åh, Åååh du gör mig galen! Jag skälvde av kåthet och började vildsint att rida honom och exploderade snart i en enorm orgasm som han förlängde vid att smeka min klitta.Han var underbar där han stod med kuken i vädret och väntade på mitt nästa drag och det var nu dax för min julklapp som låg under granen, så jag tog hans hand och sa
- Kom Tomten lilla nu ska du få din julklapp.Leken är nu i full gång och jag vet att inget längre kan stoppa mig, nu ska han få prova på lite av det jag så ofta har fantiserat om.
Han vrålade högt av förtjusning när jag höll kvar kuken och svalde och han skrek
- Mer. sug suuug mera, jag ska fylla hela din kåta lilla mun!
Jag var inte nödbedd, jag började begärligt att suga hans kuk, slickade från roten och upp till kukhuvudet, klämte till om pungen och lät ett finger smeksamt vandra över hans stjärthål. Detta var vad han fick
Det ända du får av mig
Är en stund under granen
Att önska precis vad du vill
Och din önskan skall slå in!Han såg vild ut och svettpärlor blänkte i hans panna och jag såg något som liknade makt i hans ansikte.

Tone var 18, det vil si, -hun hadde bursdag i morgen. Hun lukker øynene. Mobiltelefonen ringer og faren svarer. Hun har ikke engang smakt på sine egne safter før. Fingrene har stoppet opp. Tone presser leppene rundt fingeren og merker at Marit trekker et dypt pust. ”Det eneste minuset med østerssausen er temperaturen. Men kan du ikke gi meg en sjanse, kanskje jeg kan overraske deg. Marit sender et varmt venninnesmil over bordet.Hun heller på skjellet og lar innholdet skli bakover i munnen.

Mmm Ja du e så skön fortsätt. Jag gick fram till Carina och tryckte min hårda kuk mot hennes bak. Efter någon minut så fick jag nog då det kändes som att satsen var nära. När klockan blev sex så kastade jag mig in i en dusch och sedan tog jag bilen och var framme i ett nafs. Snabbare snabbare nu går det snart igen. Jag fick ett sms på min mobil. Problemet var att ja inte alls kände till tfn numret. Mmm... Jag blir galen. jag stötte häftigt till och tryckte in kuken i hela sin längd. Hon sa jag har drömt om att du sätter på mig i anus här när jag står på alla fyra och har dom här stövlarna på mig.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl