Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
baileyvcgo

Sakta, Sakta Värmde Jag Dina Ben Med Mina Händer Och Kysste Dina Fötter.

Det knöt sig i magen när jag såg henne. , frågade hon med sin mjuka röst.
Innan jag hann svara kom Roland in och stängde dörren och vi försjönk oss i betalningsvillkoren.
Det var skönt att lämna oväsendet utanför och att svalka sig i det luftkonditionerade kontorsklimatet. Det skulle dröja flera månader innan jag såg Suzie igen.Hon verkade faktiskt också lite blyg! Hon stack in sin stortå under mina byxor och lät den stanna där. Hon gick in, tände ljuset och började fixa i sitt rum.
Jag nickade med blossande kinder och hon lät nattlinnet öppna sig helt. Det kändes mysigt att prata med henne. - ”Vi har en ny sekreterare”, sade Roland, vår agent i Kina. ”Hon heter Suzie”.
Jag satte mig på en vinglig plaststol och såg henne ta av sig sin morgonrock och dra undan täcket för att krypa ner i sängen. Till slut var vi framme vid hans kontor på Deux Vieu Road och tog den smala hissen upp till 9:e våningen.

Jag hade varit och köpt ett par nya jeans som var kanon sköna men som behövde läggas upp för jag tänkte använda dom på kvällen när jag skulle på en fest.
Jag berätta om mitt problem och hon svara direkt att det var bara att komma ner så skulle hon hjälpa mig, tog med mig byxorna ner till henne och plinga på dörren när hon öppna så fick jag en underlig känsla av att titta på henne när hon stod där i en ganska öppen blus och en lite kortare kjol och håret uppsatt i en lång svans men gud står jag och blir kåt på min faster som är nästan 25 år äldre..
Så ta av dig dom nu så jag kan sy dom, tog av mig dom och skulle precis sätta på mig mina gamla när hon sa att det var ingen större ide för jag skullle snart prova dom nya igen, sätt dig här brevid mig så länge .
Hade aldrig tittat på henne på det sättet förrut men det kanske var vårsolen som satte fart på hormonerna..Jag visste inte vad jag skulle ta vägen sitta där intill henne med en präktig ståkuk och kunna se in och se över delen av hennes bröst genom springan i blusen, innan jag syr det här måste jag bara gå på toaletten sa hon, när hon kom tillbaka så hade hon knäppt upp ytterligare någon eller kanske t o m två så nu hade jag fyll insyn över hennes bh lösa bröst såg till och med ena vårtan som såg ut att vara lite styv.
Men då flög faan i mig sitter hon här med väldigt öppen blus så kan jag väl vis amin uppskattning och ställde mig upp vänd mot henne och skulle försöka få upp jeansen över ståkuken när hon titta på mig och sa att det ser svårt ut att få ner den där i byxorna..kom lite närmre så ska jag se om jag kan hjälpa dig..tog ett steg framåt när jag kännde hennes hand på mina klasonger smekande över min kuk som stod stenhårt..hon förde in handen längs ena sidan och tog ett par runktag mmm...du en sån här stor har jag aldrig hållt i förrut sa hon.Det här utspelar sig när jag är 16 år och snart skulle sluta i högstadiet.

Otur som jag hade så var inte mamma hemma när jag kom hem utan på en lapp läste jag att dom åkt till landet över helgen vad skulle ajg nu göra, tänkte jag och kom på att jag kunde kanske fråga min faster som bodde i samma trappuppgång som oss men ett par våningar ner, sagt o gjort så ringde jag ner till henne och som tur var så var hon hemma för min farbror som körde lastbil var ute på långkörning så det blev inget av att åka till landet för dom.
Hej kom in sa hon, och gick in köket där hon redan hunnit ta fram symaskinen, ta av dig och prova dom nya byxorna så jag ser hur mycket jag behöver lägga upp dom, det räcker med ca 2 cm svarar jag.
Forts kommer ...Sluta tramsa nu sätt på dig dom..sagt och gjort så tog jag av mig mina jeans och hoppades att kuken inte skulle styvna mer än vad den gjort drog snabbt på mig dom nya jeansen och hon ställde sig bakom och började nåla upp dom sen höll jag på att dö när jag kännde hennes hand smekte till lite mellan mina lår och över häcken och sa att du får en väldigt snygg bak i dom här..generat svarade jag tack.
Hon drog kalsongerna ner till mina fötter och slöt munnen runt kuken och började suga mig med kraftiga munrörelser det tog inte många sekunder innan jag kännde att jag inte kunde hålla mig längre och sa det till henne, kom i min mun raring jag älskar sperma smaken..o sen ska du få ta hand om mig..
Det gick fort förr henne att sy upp byxorna och bad mig prova igen..paniken spred sig i mig hur skulle jag kunna ställa mig upp nu det skulle ju inte kunna gå att dölja mitt stånd.

Sommarlängtan

Man kunde se hur solen hade smekt din rygg och dina ben och lämnat kvar en honungslen färg med tunna något ljusare ränder. Jag var rädd för att bryta förtrollningen.

Du förstod vad som höll på att hända och på något ormliknande sätt lyckades du vända på våra hoptryckta kroppar. Du tog i mig hårdare och jag kysste bort några små sjöar av kärlekssaft från dina bröstvårtor…


Du såg ner på mig och jag visste inte om du grät eller skrattade. Sakta, sakta värmde jag dina ben med mina händer och kysste dina fötter. Jag rundade min hand och fortsatte vidare och där, där bromsade trosornas retande band min framfart. Jag ville älska dig till världens ände och du ville följa med. Du lät axelbanden på din klänning falla ner.Men det blev en evighet som varade länge. Jag blev alldeles förstummad av denna syn avsedd för gudarna och slutade nästan att
andas. Jag hade blicken på dina bröst och jag tryckte munnen mjukt men bestämt mot ditt runda bröst och kände hur den kittlande känslan i ditt bröst fortplantade sig till din kropp. Du rätade din rygg och jag kunde bara beundra din kropp och din sexualitet. Hela min kropp skakade av njutning.

Det kändes om allting hade stannat till. jag hörde inte fåglarna, jag hörde inte vindens rörelser i björktopparna. Till slut var jag tvungen att blunda för att inte förblindas av denna skönhet och jag lät min hand fortsätta sin oändliga vandring längs din rygg och jag tyckte mig höra hur du nästan började spinna som en katt.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl