Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
baileyvcgo

Samtidigt Så Möts Våra Tungor Och Vi Kysser Varandra Passionerat.

Och kom ihåg. Inget mer.

Hon tryckte av samtalet. Men den förblev tyst.

Han tog bort handen och lade istället en mobiltelefon i hennes knä.

Hon hörde hur han tryckte av samtalet. Du behåller kortet så att du kan kontrollera att jag håller mig till det som korten säger. Lördag kl 10. Kortet som han sagt åt henne att inte läsa förrän hon redan hade genomfört uppdraget som stod på det. Hon tog upp och läste meddelandet: ”Då var det dags. Mannen satt kvar och spanade medan hon lutade sig fram och tog fram ögonbindeln han hade placerat i handskfacket. Inte ett ljud.

Provhytten

Jag tittar på dig på håll och ber dig vända dig om. Du juckar emot mitt finger allt snabbare och hårdare och jag tar fram min kuk. jag ställer mig upp och kommer fram till ditt ansikte, du står fortfarande på alla fyra på pallen med mitt finger i din bak. jag slår lite lätt med kuken mot dina kinder innan du lyckas få fast den med munnen och börjar suga. Sen går jag ner på knä bakom dig och börjar kyssa dina skinkor, samtidigt som jag runkar din kuk som har blivit stenhård. Det var svårt med jag spottade öven min kuk och in med den så for salivet in i din bak. Du är inne i provhytten och har just testat ett par jeans. Min kuk gnider mot din bak och jag vill släppa ut den i det fria, men jag kontrollerar mig själv. Jag står utanför och väntar på dig. Du älskar behandlingen och ber mig försöka med ett finger igen. Samtidigt så möts våra tungor och vi kysser varandra passionerat. Jag drog ut kuken och runkade den samtidigt som du ställde dig upp.


-Inte nu, svarade hon bestämt.Det var så härligt att känna hur Margareta bearbetade min hårda kuk, hennes tunga vispade runt kukhuvudet.

Margareta lade sej på rygg bredvid mej, hon särade på benen.

Jag kände att jag inte kunde hålla tillbaka, jag måste bara få komma i henne. Oh, stönade hon

Jag kände hur hennes muskel kramade allt hårdare runt kuken.
Margareta tittade och log ett stort leende.
Det var nästan så att fittan och röven fortfarande gapade öppet där min kuk hade varit.Det var så skönt att se hur kuken hittade rätt utan att någon behövde styra den på rätt, det var som om hennes fitta sög in hela min kuk.

Jag och min Sandra. (Sann berättelse)


- Jag tog med mig en vinare, visst dricker du vitt? Viskade jag till henne. Det pirrade jättemycket i mig nu och jag kände att jag bara ville ha henne.
- Vänta! Det här var faktiskt något nytt för mig, men jag älskade verkligen det och jag älskar dig. Hon kysste mig ovanför fittan och la sitt huvud precis vid så jag kände hennes andningar där nere. Jag sa det rätt så högt och hon skrattade till lite och hennes tunga landade på min klitoris. Aja, skulle bli kul med Sandra också. Jag kände min egen smak i hennes mun, det smakade inte äckligt, det gjorde bara så att jag ville ha henne mer. Det hade varit mycket bråk och tjafs mellan oss och jag ville att vi skulle ta en paus. Vi kan sova tillsammans inatt. När orgasmen började dra sig så låg jag bara där och skaka och var helt slut.


Ett poolparty som en snubbe som kallades för Black hade arrangerat. - Visst kommer du ikväll, Tess?

Jag band ihop Annas handleder, la dom ovanför hennes huvud, och band dem mot sängens ena ben. Ungefär nu kom Anna på att jag hade tagit med mig hennes video-kamera, som hon själv inte använt på åratal, senast vi träffades, och hon började skratta, och sa: "Åh! Jag hade planerat och förberett en hel del de senaste kvällarna. Jag hade tagit av kalsongerna innan hon kom, så hon kom ganska lätt in och fick tag i honom, och smekte upp ett ordentligt stånd tills vi kom hem.

Sen började jag smeka henne över kroppen, mjukt, långsamt.

Under bäddmadrassen hade jag lagt remsor av ett lakan, c:a 5 cm breda, plus bitar av en kabel jag hittade på jobbet, tjock ungefär som en tvättlina.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl